Means Oy logo

IT MEANS
OUR THING

We Means professional partner

Olemme Kössin kanssa työskennelleet pitkään teollisuuden ja kunnossapidon eri tehtävissä, joista viimeiset 10 vuotta yhdessä. Olimme molemmat omilla alueillamme tulosvastuussa myyden projekteja, palvelusopimuksia ja tuotteita.

Myynti on yrityksen tärkein tehtävä ja sen onnistumiseen yleensä panostetaankin luomalla strategiat, myyntiprosessit ja seurantajärjestelmät. Ostotoimintaa tehdään kevyemmin, eikä sen tarjoamia mahdollisuuksia kannattavuuden parantamiseen useinkaan nähdä. Ostamalla voidaan varmistaa myyntikatteet, koska yllättävät hinnannousut ja ilman sopimuksia tehdyt kiireostot pilaavat helposti hyvinkin myydyn projektin. Myös tarjouslaskentaan voidaan saada tarkkuutta ja nopeutta ostotoiminnan organisoinnilla. Oma lukunsa on vielä yritysten epäsuorat ostot, joihin kuluu huomaamatta yllättävän paljon varoja.

Kuulostaako tutulta? Meille kyseiset ongelmat ja niihin ratkaisujen hakeminen olivat lähtölaukaus yrittäjyydelle. Jatko-opinnoissani tein tutkimusta asiakaskokemuksesta ja rakensin työkaluja toimittajien auditointiin. Yhdessä jalostimme liikeideaa ja tiesimme, että osaamisemme, verkostojemme ja asiantuntemuksemme avulla voisimme tuottaa asiakkaillemme hyötyä. Siitä syntyi JK-Savings Oy. Parin hyvän vuoden jälkeen liikeideamme alkoi kiinnostaa myös sijoittajia ja heidän mukaan tulo rohkaisi meidätkin ajattelemaan isommin. Brändiuudistus toi mukanaan uuden nimen, Means Oy ja kansainvälistymisstrategian. Olemme pystyneet työllistämään myös kaksi nuorta osaajaa ja saaneet heidän avullaan digiloikkamme alkuun.

Me siis kartoitamme ja kilpailutamme hankintoja täysin riippumattomasti ja riskittömästi keskisuurille teknologia- ja rakennusyrityksille. Tuotamme asiakkaillemme palvelun, jolla säästää rahaa ja aikaa.  Tuomme ostoprosesseihin ennustettavuutta sopimuksilla ja seuraamalla maailmanmarkkinahintoja. Seuraamme laskutusta ja keräämme dataa, jota voi hyödyntää esimerkiksi tarjouslaskennassa. Kuulostaako hyvältä? Meidän mielestämme kyllä.

Toimijana Means on edelleen asiakkailleen asiantunteva, mutta rento kumppani. Suoritamme työtämme aina asianmukaisella vakavuudella, kaikkia osapuolia arvostaen. Me haluamme olla sinulle myös helposti lähestyttäviä.

 

Juha Nurmenrinta

Toimitusjohtaja | Partner

 

MISSIO

Means Oy:n liikeidean keskiössä on säästöä, toimintavarmuutta ja luotettavuutta tuottavien asiantuntija- ja kilpailutuspalveluiden tuottaminen yrityksille. 

VISIO

Visiomme on olla paras ja luotettavin palveluntarjoaja oikealla markkinahinnalla ja taata asiakkaille parhaat ratkaisut heidän tarpeisiinsa avoimella ja rehdillä toiminnalla.

ARVOT

Yrityksen arvot ohjaavat toimintaa ja asiakkaan tarpeet, sitoutumattomuus ja ympäristötietoisuus ovat arvojemme perusta. Emme keskity pelkästään hintaan, vaan toimittajien palvelukokonaisuuteen asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta.