Means Oy logo

REFRENCE MEANS
SUCCESS

Referenssit
Icopal Katto Oy

“Meansin hoitama kilpailutus vapautti meillä resursseja muuhun tekemiseen ja saimme käyttöömme heidän koko
osaamispääomansa. Markkinahinnan seurannan ansiosta katteemme pysyvät kannattavina ja kilpailukykyisinä.“

Petri Bemeleit

Toimitusjohtaja

Icopal Katto Oy

Referenssit
KP-ServicePartner Oy

“Meansin avulla saimme pienennettyä sekä hankinta- että hallintakustannuksia. Näin pystymme paremmin kilpailemaan oman liiketoimintamme asiakasprojekteissa ja pysymään niissä erittäin kilpailukykyisinä.“

Ville Kuusisto

Hallituksen puheenjohtaja

KP-ServicePartner Oy

Means Etusivu, Sorvaamo Kivi
Sorvaamo Kivi Oy

Means Oy:n toteuttama tuotantoon liittyvien hankintojen auditointi- ja kilpailutuspalvelu oli meidän kannaltamme helppo, eikä meidän aikaamme siihen paljoa tarvinnut käyttää. Prosessi meni maaliin nopeasti ja raportit, joilla tulokset esiteltiin, olivat selkeitä. Säästöjäkin aikaansaatiin ja palvelun laskutus oli sovitun mukainen.

Suosittelen lämpimästi Means:in palveluita.

Juha Saastamoinen

Toimitusjohtaja

Sorvaamo Kivi

Referenssit
GTI Car Center Oy

Means Oy:n toteutti auditointi- ja kilpailutuspalvelun meidän epäsuorille hankinnoille. Kilpailutus suoritettiin lähes huomaamattamme, eikä meidän työaikaamme käytetty prosessiin alkuselvityksen jälkeen, kuin tulosten läpikäymiseen.

Prosessi toi meille kustannussäästöjä ja Means hoiti myös uudet sopimukset voimaan. Lisäksi Means arvioi koronatilanteen vaikutukset yrityksellemme ja se otettiin huomioon myös laskutuksessa.

Pasi Kontio

Toimitusjohtaja

GTI Car Center Oy

KS-Bitumikate

Means Etusivu, Timaco Oy
Timaco Oy

Palveluprosessien selvittäminen ja toimittajien kilpailutus onnistuisi meiltä itseltämmekin, mutta veisi järjettömästi aikaa ja siten myös rahaa. Tässä emme hävinneet yhtään, kuten meille oli annettu lupaus.

Saamamme palvelu oli erittäin ammattitaitoista ja oli hienoa nähdä yhteistyön sujuvuus ja keveys meille. Aloitimme ”muutaman osa-alueen” osalta prosessin ja nähtyämme saamamme arvon jatkuu yhteistyömme vielä tästä eteenpäinkin.”

Jouko Tiainen

Toimitusjohtaja

Timaco Oy

PB_logo_header
Pielisen Betoni Oy

Tilasimme Means Oy:ltä asiantuntijapalveluna ostojemme kartoituksen ja mahdollisen kilpailutuksen. Kartoituksen jälkeen Means ehdotti meille tuoteryhmiä, joihin kilpailutus kannattaisi kartoituksen ja heidän kokemustensa perusteella kohdentaa. 

Kilpailutuksen ensimmäiseen vaiheeseen tulivat polttoaineet ja lämmitysöljyt. Seuraavaan vaiheeseen jäi osa palvelusopimuksista ja vakuutukset. Kartoitus ja sitä seurannut kilpailutus oli meille lähes näkymätön, eikä meitä siihen juurikaan tarvittu. Kilpailutus valmistui luvatussa aikataulussa ja tuloksista saimme selkeät raportit. Means Oy neuvotteli uudet sopimuksetkin toimittajien kanssa voimaan ja säästöä seuraavalle kolmelle vuodelle tulee mukavasti.

Jukka Kilpinen

Tehdaspäällikkö

Pielisen Betoni Oy

Referenssit
Prevex Oy Ab

Prevex on KWH-konserniin kuuluva tytäryhtiö ja maailman harvoja vesilukkoihin erikoistuneita yrityksiä. Yhdessä asiakkaidemme kanssa kehitämme kestäviä ja helposti asennettavia keittiön ja kylpyhuoneen vesilukkoja. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on noin 170.


Valitsimme Means Oy:n kartoittamaan palvelusopimuksiamme ja muita ostojamme. Ensimmäisessä toimeksiannossa oli mm. työvaatteet ja matot. Kartoitukset tehtiin sovitusti ja vaihtoehdot perusteluineen esiteltiin meille aikataulussa. Palvelusopimukset neuvoteltiin puolestamme ja saimme aikaan mittavat säästöt.

Erittäin avoimena ja hyväntahtoisena yrityksenä ympäristöystävällisyys on meille itsestäänselvyys. Käytämme vihreää energiaa, minimoimme tuotantoprosessin vaiheet, valmistamme kestäviä tuotteita ja optimoimme logistiikkamme. Siitä on hyötyä meille kaikille, eikä vähiten ympäristölle. Hienoa, että Means Oy huomioi myös ympäristöarvoja kilpailutuksessaan ja löysi meille Välimereen hylätyistä verkoista valmistetut matot.

 Voin suositella Means:in palveluita kaikille.

Thomas Nyström

CFO Prevex Group

Prevex Oy Ab